Noutati
Webinar FarmaPractic 18- 19 septembrie
Data: 16/09/2020

Webinar FarmaPractic 18- 19 septembrie

Infectiile virale si vedeta lor provizorie Sars-Cov2, vor fi analizate de dr

Andreea Moldovan impreuna cu personalul din farmacie, la

Webinar FarmaPractic 18-19 septembrie!

Evenimentul este creditat cu 16 credite EFC.
Pentru asistentii de farmacie participarea este gratuita si nu avem creditare.

Vom arunca o privire in “interiorul” unui Colegiu judetean al farmacistilor, ajutati de Conf. univ. dr. farm. Gabriela Tataringa, presedintele CF Iasi.

Vom stabili ce puteti face practic, in farmacie, pentru persoanele cu infectii cu transmitere sexuala, impreuna cu Dr. Ciprian Pop-Began.

Etica „recomandarii asociate” va fi dezbatuta cu sprijinul farm Stefana Szanto, iar presedintele OAMGMAMR BN Musina Cristina-Angela

va clarifica rolul asistentul de farmacie, cu postliceala sau facultate.

„Intre colegi, pentru pacienti, despre vaccinare” va fi tema sustinuta de Dr. Adrian Grom si dr Maria Lup.


Despre cum putem colabora mai bine cu DSP in calitate de membri in echipa de promovare a sanatatii publice, vom discuta cu dr Daniela Cirnatu.

 

Traditionala dezbatere Farma Practic, cu Farm Marius Calin Chereches

si farm Paul Andreianu o va avea ca invitat pe Adela Nicoleta Gheorghe, farmacistul sef al Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Tg. Mureş

Dezbatere va avea tema“ Fii o voce, nu un ecou”, titlu care sugereaza ca vrem sa cunoastem “vocile” din domeniu. "Ecourile" - adica cei care doar comenteaza-carcotitor, mai ales in online si mai ales din auzite de la altii, gasesc cu certitudine evenimente online la care pot participa!

Ne face mare placere sa avem alaturi de noi si reprezentantii studentilor la farmacie 🙂! Multumim Buzatu Ana si colegilor ei!

https://farmapractic.ro/

NOUTATI!