Noutati
Webinar - Lucram de-o viata pentru viata - 4 Noiembrie 2020
Data: 23/10/2020

Dragi colegi,
 
Vă invităm să participaţi la  Webinarul dedicat farmaciștilor, ”Lucrăm de-o viață pentru viață”, care va avea loc miercuri, 4 noiembrie 2020. Începe la 6.05 după- amiază, pe platforma ZOOM și este creditat cu 8 puncte EFC de Colegiul Farmaciștilor din România.
 
De la cunoscuta Penicilină, primul produs fabricat la antibiotice Iași, începând cu anul 1955, compania s-a dezvoltat, a progresat și s-a transformat. Astăzi, 65 de ani mai târziu, Antibiotice Iași, este unul din cei mai importanţi producători români de medicamente generice, care continuă să însănătoșească generaţii întregi de oameni. Pentru a celebra implicarea, spiritul hipocratic și misiunea companiei de a face medicamentele valoroase mai accesibile pentru pacienţi, medici și farmaciști, marcăm momentul aniversării a 65 de ani, ai companiei Antibiotice printr-o serie de 5 webinarii dedicate tuturor profesioniștilor din domeniul sănătăţii.
 
Participarea  este GRATUITĂ pentru toți farmaciștii, cu condiția înregistrării prealabile, utilizând formularul de aici:
 
 
Vă așteptăm cu drag!
 
Cu aleasă consideraţie,
Gabriela Tataringa
Presedinte al Colegiului Farmacistilor Iasi
NOUTATI!