Noutati
Serviciile farmaceutice in context pandemic - 14 - 15 Mai - Farma Practic
Data: 10/05/2021

Webinar Farma Practic cu tema ,,Serviciile farmaceutice in context pandemic’’
 

Avem/aveți  nevoie de recunoașterea serviciilor farmaceutice? - Oamenii cumpără încredere. - Cum îi faci să cumpere din farmacia TA?
Vă așteptăm să participați în perioada 14- 15 mai 2021 la un nou webinar FarmaPractic (Zoom), unde vă îndemnăm să aduceți pe agenda zilei problemele reale din farmacie.
Cunoașteți sentimentul de bucurie dat de momentul în care un pacient se reîntoarce și întreabă de dumneavoastră, chiar dacă și colegii sunt bine pregătiți el vrea să vorbească doar cu dumneavoastră…asta înseamnă încredere. Pentru a avea cât mai mulți astfel de pacienți, vă invităm să vă înscrieți la webinar-ul FarmaPractic în cadrul căruia orice întrebare este permisă. Așa cum dumneavoastră oferiți răspunsuri pacienților așa veți primi și dumneavoastră soluții și răspunsuri la întrebările legate de diverse patologii cu care vă întâlniți frecvent.
Nu pierdeți ocazia să faceți parte din găsirea soluțiilor cele mai practice în ceea ce privește serviciile farmaceutice.
 
 
 Click aici: http://houston.ro/farmapractic/ pentru a gasi usor formularul de inscriere, modalitatile de plata si contactul persoanelor de suport!

NOUTATI!