Noutati
Proiect Pharma Points
Data: 09/06/2020

De 6 ani, de cand am lansat in Romania programul Doctrina ne-am propus sa contribuim cu proiecte care sa ajute personalul din farmacii in activitatea zilnica. Pe cel mai recent proiect al nostru l-am initiat cu scopul de a va proteja pe dumneavoastra, personalul din farmacii, dar si pe pacienti de expunerea la infectia COVID-19. Sper sa gasiti proiectul Pharma Points interesant si sa va implicati. Gasiti mai jos descrierea proiectului. 

Am construit un sistem complex cu scopul de a ajuta pacienții și farmaciștii să își reducă riscul de a se expune infecției cu coronavirus. Datorita acestei actiuni, ca si beneficiu suplimentar, farmaciile inscrise in acest flow sunt vizibile pacientilor care vor accesa sistemul nostru, deci vor beneficia de un plus de promovare gratuita. 
 
Practic, pe baza informațiilor culese de la farmacii partenere, am făcut o listă cu top 10 cele mai căutate produse în această perioadă (nu am inclus produse care lipsesc in general, din toate farmaciile). Pacientul care caută unul dintre aceste produse, ÎNAINTE de a ieși din casă, intră pe messenger și găsește farmacia cea mai bine aprovizionată și apropiată. După care, se duce la farmacie, își ia ce are nevoie și este invitat să actualizeze informația din sistem, tot printr-un flow primit în messenger. Astfel, sistemul ajunge să se auto-întrețină, prin contribuția pacienților, la fel cum funcționează aplicația Waze (participanții la trafic actualizează informațiile din aplicație). Lista de produse va fi actualizată periodic, în funcție de realitățile din piață.
 
Tot sistemul este gratuit, atât pentru pacient cât și pentru farmacie. 
 
Așadar, dacă doriți să faceți parte din acest proiect, vă invităm să accesați link-ul de mai jos și să introduceți în sistem farmacia în care lucrați și informațiile despre produsele pe care le-am selectat în prima etapă. Proiectul se accesează în facebook messenger.  Dacă nu folosiți facebook messenger, vă invităm să delegați unui coleg din farmacie să introducă farmacia în sistem. Durează câteva minute și, în acest fel, sistemul va fi populat automat cu informațiile valide pentru farmacia dvs.

Ulterior, veți putea reactualiza informațiile de câte ori considerați necesar.
Pe de altă parte, informația din sistem se bazează și pe buna intenție a pacienților. După ce vin în farmacie, pacienții pot să contribuie și să actualizeze și ei informațiile, în timp real. Astfel, fiecare își aduce aportul personal la întreg procesul.
 
Link de acces pentru farmacisti:
 
 
 

 

 

NOUTATI!