Noutati
Proiect - Urmaresti si Daruiesti
Data: 09/06/2020

   Noi ne-am convins în ultimii șase ani că sunt MII DE OAMENI BUNI care au grijă de sănătatea a zeci de mii de alți oameni buni. Unii dintre acești mii de oameni buni ne urmariți prezentările Doctrina de 6 ani de zile. Și suntem siguri că mai sunt alte câteva mii de oameni buni între dvs., care încă nu au auzit sau încă nu și-au facut timp să vadă ce facem noi ca să vă ajutăm în demersul dvs. de a oferi o consiliere cât mai bună pacienților.

     Anul trecut am inițiat proiectul "URMĂREȘTI ȘI DĂRUIEȘTI", pentru a duce implicarea dumneavoastră de profesionist și mai aproape de oamenii pe care îi ajutați zilnic, în farmacie. Pentru fiecare vizualizare a unei prezentari sponsorizate de pe Doctrina vom dona 1 leu, ÎN NUMELE DVS., către un proiect PE CARE ÎL VEȚI ALEGE DVS. și pe care îl considerați important pentru comunitatea dumneavoastră. 
 
Vă invităm să le spuneți colegilor farmaciști și asistenți despre Doctrina. Orice coleg interesat să se înscrie în program o poate face pe site ro.doctrina.biz
 
Avem încredere că veți aprecia prezentările noastre și împreună vom putea ajuta oameni care au nevoie de sprijinul comunității. 

Va dorim multa sanatate!

Echipa Doctrina!


NOUTATI!