Noutati
Primavara dermatologica Ieseana - ON-LINE - 13 - 18 iulie 2020
Data: 16/06/2020

Distinși colegi și prieteni ai Primăverii Dermatologice Ieșene, 

  Ca urmare a situației epidemiologice create de infecția cu COVID-19 și pentru că am ales să luptăm pentru prevenția, limitarea și anihilarea acestei infecții virale, dorim să vă anunțăm că ediția a IX-a a Primăverii Dermatologice Ieșene se va desfășura online în perioada 13 – 18 iulie 2020, prin intermediul unei platforme dedicate, ce permite logarea concomitentă a peste 1000 de participanți, cu zonă expozițională și săli de conferință virtuale.

  Această decizie a fost luată în urma unor serioase dezbateri între Comitetul de Organizare al PDI, lectori naționali și internaționali ai PDI, membri de vază ai Societății Române de Dermatologie, parteneri din industria farmaceutică, participanți ai PDI și membri ai autorităților medicale și academice.

  Vă promitem, ca în fiecare an, că vom construi împreună un program ştiinţific elitist, de neegalat demn de o manifestare complexă şi de referinţă, ce integrează afecţiunile dermatologice în patologia generală umană.

  Vom reveni către dumneavoastră cu toate detaliile necesare accesării platformei online, pentru a facilita astfel schimbul de informații din domeniul dermatologiei cât și din alte specialități medicale conexe.

  Pentru că sănătatea noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!


Cu deosebită considerație, 
 

Prof. Univ. Dr. Daciana Elena Brănişteanu
Comitetul de Organizare PDI 2020
NOUTATI!